Vychází nové DIGIfoto 6/2011

Vychází nové DIGIfoto 6/2011

Zbrusu nové vydání vašeho oblíbeného fotografického magazínu je na světě. Podívejte se, co jsme pro vás připravili tentokrát.

Velkým tématem červnového DIGIfota je makrofotografie, na kterou se podíváme opravdu zblízka a to jak v rámci představení tvorby třech autorů, tak ve vyčerpávající fotoškole. V ní nejdete kromě potřebných rad a tipů i praktický přehled dostupných makro objektivů.

V rozhovoru čísla nejdete snímky slovenského dokumentaristy Josefa Ondzika, v kulturním přehledu nechybí řada postřehů ze světa fotografického umění, včetně obvyklého přehledu výstav u nás i v zahraničí. Více jsme se tentokrát zaměřili na výstavu Jiřího Turka cityLAB a Petr Lindner vám v článku Naplněné vize podá podrobnou reportáž z výsledků mezinárodní fotografické soutěže Sony World Photography Awards 2011.

V redakci se opět vystřídala celá řada technických novinek. Přinášíme vám tak mimo jiné megarecenzi Nikonu D5100, otestovali jsme rovněž Panasonic Lumix DMC-TZ20 a pro někoho možná překvapivě i Apple iPad 2, pro který si nově můžete stáhnout na App Store aktuální DIGIfoto v kompletní podobě. Bazar čísla jsme pak poprvé v historii DIGIfota věnovali dalšímu fenoménu – instantnímu fotoaparátu Polaroid.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii DIGIfota a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto.

Prolistujte si DIGIfoto 6/2011

 

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

 

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud