Vychází nové DIGIfoto 9/2010

Vychází nové DIGIfoto 9/2010

Zbrusu nové vydání vašeho oblíbeného fotografického magazínu je na světě! Podívejte se, co jsme pro vás zajímavého připravili.

Časopis DIGIfoto je po krátké prázdninové odmlce znovu na stáncích, opět se tak můžete těšit na 132 stran nabitých fotografováním.

Velké inspirační téma věnujeme tentokrát fashion fotografii, mimo jiné se tak můžete těšit na skvělé módní snímky tvůrčí dvojice Štěpánka Stein a Salim Issa. Ve velkém rozhovoru vám představíme Kamilu Berndorfovou, která soustavně dokumentuje indickou společnost.

Ve fotoškole vám poradíme jak správně vybrat digitální zrcadlovku, přečíst si můžete recenzi Adobe Photoshopu Ligthtroom 3, věnovat se budeme již tradičně i programu Apple iPhoto.
 
V megarecenzi čísla najdete další „nezrcadlovku“  Sony NEX-5, kterou jste měli možnost společně i s NEX „trojkou“ vyzkoušet i vy a to v rámci rubriky Čtenářský test.
 
Zaměřili jsme se ale také i na přímou konkurenci, přesněji na Panasonic Lumix DMC-G2.
 
Vzázným návštěvníkem redakce DIGIfota pak byla německá legenda Leica se svým fullframem M9, kterou vám přiblížíme v rámci rubriky v Akci.
 
V kulturním přehledu najdete řadu postřehů ze světa fotografického umění, nechybí obvyklý přehled výstav u nás i v zahraničí a tradiční čtenářské rubriky včetně vyhlášení poslední fotografické soutěže na téma streetphoto s firmou Samsung.

 

Prolistujte si DIGIfoto 9/2010

 

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud