DIGIfoto 11/2010 je na světě!

DIGIfoto 11/2010 je na světě!

Další číslo nejobsáhlejšího fotografického magazínu najdete právě teď na všech stáncích. Uvnitř najdete nejen soutěž Czech Press Photo 2010, recenze či testy.

V aktuálním vydání DIGIfota věnujeme osmnáct stran soutěži Czech Press Photo 2010, můžete se tak těšit na nejlepší oceněné fotografie a díky našim spolupracovníkům i na pohled do zákulisí tohoto prestižního fotografického klání.

Exkluzivně jsme pro vás rovněž připravili rozhovor s Joel-Peter Witkinem, jehož fotografie máte možnost do 28. listopadu shlédnout v brněnském Domě umění. V kulturním přehledu nechybí řada postřehů ze světa fotografického umění, včetně obvyklého přehledu výstav u nás i v zahraničí.
 
Stranou nezůstala ani obvyklá dávka testů a recenzí – mimo jiné jsme hodnotili Canon EOS 60D, Nikon Coolpix P7000 a stabilizovaný teleobjektiv pro D-SLR s fullframovým snímačem Tamron 70–300 mm F4–5,6 Di VC USD.
 
Událostí pak byla redakční přítomnost iPhonu 4 – poprvé v historii našeho časopisu jsme otestovali fotoaparát vestavěný do mobilního telefonu – a z výsledků jsme byli sami nadmíru překvapeni.
 
Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii čtenářů a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto.

Prolistujte si DIGIfoto 11/2010

 

 

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud