DIGIfoto 5/2005 je v prodeji!

DIGIfoto 5/2005 je v prodeji!

Na stáncích je nové číslo DIGIfota. Jak už jste si zvykli, najdete v něm rady a tipy, jak lépe fotografovat a upravovat snímky, aktuální recenze a testy, fotografickou inspiraci i tipy z kultury. Nechybí ani redakční CD s demosnímky a dalšími testovacími daty, užitečnými programy a aktualizacemi firmwaru.

9. září 2005

Vážení čtenáři,
vzhledem k tomu, že distribuce náhradních CD za nečitelná bude záležitostí několika dní, připravili jsme pro vás možnost stáhnout si CD přímo z internetu.
Obsah CD v komprimovaném souboru ZIP naleznete na adrese: /Files/CDDIGIfoto/cele_CD.zip. Upozorňujeme, že soubor je poměrně objemný, má 642 MB.

Vaše redakce 

8. září 2005

Vyjádření redakce k problému vadného CD u aktuálního čísla časopisu DIGIfoto:

Vážení čtenáři,
k naší velké lítosti musíme potvrdit, že problémy s přiloženým CD, které jste nám reportovali, se týkají většího počtu kusů a nejedná se o nahodilou chybu způsobenou vadným médiem. Bohužel zatím přesně nevíme, v jaké části nákladu je vadné CD přiloženo, ale je možné, že se chyba týká dokonce všech výlisků. V tuto chvíli všechny indicie naznačují, že jde o chybu lisovny, námi dodané a otestované podklady fungovaly bez problémů.

Dobrou zprávou je, že v současnou chvíli již pro vás zajišťujeme lisování nových disků, které budou k dispozici zhruba do týdne.

Jak situaci vyřešíme?

1. Pokud jste předplatitelem, nemusíte se tímto zabývat, automaticky vám zašleme nové CD.
2. Jestliže jste si koupili DIGIfoto na stánku a chcete mít opravené CD co nejdříve, pošlete e-mail se svou adresou na reklamace@cpress.cz. Jakmile bude k dispozici nové CD z lisovny, zašleme vám je.
3. Všichni, kteří kupují DIGIfoto na stánku, naleznou opravené CD jako druhou přílohu u příštího čísla, tedy u DIGIfota 6, které vyjde 10. října 2005

Omlouváme se vám za vzniklé nepříjemnosti a za chybu, ačkoli nenastala na naší straně, a věříme, že nám zachováte věrnost.
Vaše redakce 

Fotografujeme zátiší


Fotky patří na papír

Rozhovor: Emotivní krajiny Jiřího Havla


Ostrovem krále Pelopa


Začínáme: Fotíme na dovolené

Test: 13 setových zoomů pro digitální zrcadlovky

Megarecenze: Nikon D50


Recenze




V akci s fotoaparátem Nikon D2HS a objektivem Nikkor AF-S VR 200–400 mm


Přehled ultrakompaktních digitálů

Fotoškola

Kouzlo výřezu


Krok za krokem

Jak vytvořit efekt rychlosti v GIMPu 2.0.0.

Jak složit fotografii z více snímků

Kultura

Zelené moře

Určitě si přečtěte

Články odjinud