Vychází nové DIGIfoto 11/2011

Vychází nové DIGIfoto 11/2011

Fotografie, rozhovory, návody a recenze fototechniky na 132 stranách. Nové vydání časopisu DIGIfoto právě v prodeji.

V aktuálním DIGIfotu najdete rozsáhlý obrazový a textový materiál k výsledkům fotografické soutěže Czech Press Photo 2011, tentokrát jsme však nevynechali ani tradiční velké téma, ve kterém se věnujeme tvorbě diptychů a triptychů. V článku Fotografův průvodce po galeriích II vám přinášíme druhý díl přehledu českých výstavních síní a fotografickému umění se věnujeme i v recenzi Vladimíra Birguse, který navštívil fotografický festival v portugalské Braze.

V redakci se opět vystřídala řada technických lahůdek, za všechny jmenujme především svéráznou novinku Nikon 1 V1, na kterou se v megarecenzi čísla přísným pohledem podíval Petr Lindner. V cestopise Jiřího Havrdy z evropských metropolí si přijdou na své především příznivci streetové fotografie, krajináři zaplesají nad snímky Jana Pohribného, se kterým jsme pro vás připravili rozsáhlý rozhovor a fotoškolovou část Tomáše Slavíčka, věnovanou koncertní fotografii, přivítají milovníci poctivé fotografické reportáže

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii DIGIfota a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto nebo hodnotné dárky. Kompletní DIGIfoto si můžete prolistovat níže v náhledech.

 

Prolistujte si DIGIfoto 11/2011

Pokud jste si DIGIfoto dosud nepředplatili a chcete to změnit, najdete vše potřebné k objednávce, včetně informací o dalších výhodách, na této stránce.

 

 

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud