Vychází nové DIGIfoto 12/2011

Vychází nové DIGIfoto 12/2011

Fotografie, rozhovory, návody a recenze fototechniky na 132 stranách. Prosincové vydání časopisu DIGIfoto právě v prodeji.

Tématem posledního letošního DIGIfota je každoroční tradiční reportáž z Bratislavského měsíce fotografie. Do slovenské metropole tentokrát „zajel“ Petr Vilgus a ve svém rozsáhlém materiálu neopomenul ani přítomnost druhé ročníku OFF Festivalu, který probíhá souběžně s festivalem hlavním.

V hlavním rozhovoru nemusíme dlouze představovat Dagmar Hochovou, se kterou rozmlouval Tomáš Pospěch, kultuře se věnujeme i v článku První dobrý ročník, který vás zavede do prostředí zbrusu nového festivalu Fotomi ve Znojmě.

V redakci se opět ohřálo hned několik zajímavých kousků ze světa fotografické techniky, za všechny jmenujme objektiv Tamron SP 70–300 mm F4–5,6 Di VC USD, na který dohlédlo přísné oko Petra Lindnera, systémový blesk Canon Speedlite 320EX nebo teplou novinku z řad nezrzadlovek Sony NEX-5N.

Technickým fandům může přijít vhod i fotoreportáž Tomáše Hlivy z prostředí výroby elektronových mikroskopů FEI v Brně, těšit se můžete také na to nejlepší z našich cestopisů roku 2011.

Velký prostor tradičně věnujeme vašim snímkům – v Galerii DIGIfota a v Tipech odborníků od nás nejlepší autoři získávají celoroční předplatné časopisu DIGIfoto nebo hodnotné dárky.

Kompletní DIGIfoto si můžete prolistovat níže v náhledech.

 

Prolistujte si DIGIfoto 12/2011

 

 

 

 

Určitě si přečtěte

Články odjinud